Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Sex Με Την Κολλητή Σου!

Γιατί το να κάνεις σεξ με τους φίλους είναι το καλύτερο και ταυτόχρονα το χειρότερο πράγμα.

sex-with-friends-1072040-flash

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για αποπλάνηση η κρεβατομουρμούρα όταν κάνεις σεξ με κάποια φίλη σου και γι αυτό το λόγο λοιπόν δεν ξέρεις τι να κάνεις μετά. Δεν μπορείς πραγματικά να είσαι σεξυ κι αυτό οφείλεται στο ότι δεν μπορείς να υποκριθείς ότι είσαι σεξυ μπροστά του. Σε ξέρει.

Σε μία από τις μεγαλύτερες ταινίες που έγινε ποτέ υπάρχει μία σκηνή όπου ένα ζευγάρι κολλητών που ονομάζονται Χάρι και Σάλι βρίσκονται ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι στο οποίο είχαν κάνει σεξ για πρώτη φορά. Εκείνη του ψιθυρίζει στο λαιμό σαν γατάκι ρωτώντας τον αν αισθάνεται άνετα, ενώ μια άλλη κάμερα συλλαμβάνει το Χάρι να κοιτάζει το ταβάνι με ορθάνοιχτα μάτια και το ένα πόδι να εξέχει από το κρεβάτι ακουμπώντας το πάτωμα έτοιμος να εξαφανιστεί.

Την επόμενη μέρα αναφέρει το περιστατικό σε κάποιον φίλο του λέγοντας: “Τις περισσότερες φορές που θα πάς στο κρεβάτι με κάποια, σου λέει τις ιστορίες τις, κι εσύ τις δικές σου. Αλλά με την Σάλι είχαμε ήδη ακούσει ο ένας τις ιστορίες του άλλου.”

Ανέκαθεν πίστευα ότι αυτές η γραμμές εκφράζουν απόλυτα τόσο τα καλύτερα όσο και τα χειρότερα του να κάνεις σεξ με την κολλητή σου. Από τη μία πλευρά δεν χρειάζεται να ξενυχτάς ανακαλύπτοντας τα πάντα για τον άλλον. Δεν χρειάζεται να εξαντλήσεις τον εαυτό σου προσπαθώντας να την εντυπωσιάσεις. Είναι ήδη εντυπωσιασμένη. άλλωστε γι’ αυτό είναι φίλη σου. Από τη άλλη πλευρά όμως επικρατεί μία σύγχυση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για αποπλάνηση η κρεβατομουρμούρα όταν κάνεις σεξ με κάποιον φίλο σου και γι αυτό το λόγο λοιπόν δεν ξέρεις τι να κάνεις μετά. Δεν μπορείς πραγματικά να είσαι σεξυ κι αυτό οφείλεται στο ότι δεν μπορείς να υποκριθείς ότι είσαι σεξυ μπροστά του. Σε ξέρει.

Από την εμπειρία μου, αν είστε πολύ καιρό κοντά με κάποιον εργένη (κάποιες φόρες δεν είναι απαραίτητο…) του αντίθετου φίλου αναπόφευκτα θα υπάρξει κάποια στιγμή όπου το σεξ θα πέσει στο τραπέζι του διαλόγου. Σε κάποιο σημείο της φιλίας σας, το αυτοκίνητο θα σταματήσει και θα βρεθείτε σε κάποιο απομονωμένο ξενοδοχείο που δεν ήξερες καν ότι υπάρχει. Μερικές φορές φτάνεις σε αυτό το σημείο επειδή ήσασταν μεθυσμένοι, άλλες φόρες επειδή βαριόσασταν και νιώθατε μοναξιά. και άλλες φορές χωρίς να μπορείς να δώσεις κάποια εξήγηση.

Εδώ λοιπόν τίθεται το ερώτημα που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου. Θες αλήθεια να κάνεις σεξ με αυτό το άτομο; Η ίσως επειδή είσαι άντρας κι αυτή γυναίκα και βαριέσαι να βρεις κάποια άλλη;

Αν λοιπόν είσαι έτοιμος να το δεχτείς αυτό, ορίστε μια λίστα με τα πιθανά αποτελέσματα για να προετοιμαστείς κατάλληλα:

  • Αποφασίζεις ότι δεν θα ξαναγίνει και δεν θα πρέπει εφεξής να ξαναναφερθεί ώστε να αναρρώσει η φιλία σας μετά απ’ αυτό.
  • Αποφασίζεις ότι δεν μπορείς να το ξεπεράσεις, ότι αυτό που έγινε χάλασε τις φιλικές σας σχέσεις.
  • Συνειδητοποιείς πως κάνοντας σεξ μαζί της ήταν η πιο περίεργη και άβολη εμπειρία της ζωής σου και ακόμα αναρωτιέσαι γιατί μπήκες στον πειρασμό να το κάνεις. Φυσικά και θα είναι έτσι. Μόλις έκανες σεξ με την κολλητή σου.
  • Συνειδητοποιείς πως κάνοντας σεξ με την κολλητή σου ήταν ότι καλύτερο σου έχει συμβεί, η καλύτερη εμπειρία της ζωής σου και αναρωτιέσαι γιατί σου πήρε τόσο καιρό να το φτάσετε μέχρι εκεί. Φυσικά και θα είναι έτσι. Μόλις έκανες σεξ με την κολλητή σου!
  • Νομίζεις πως μπορείς να την ξεπεράσεις μέχρι που την βλέπεις με κάποιον άλλον, και εκεί συνειδητοποιείς ότι τελικά δεν μπορείς.
  • Ένας από σας θέλει να συνεχίσει με αυτό που κάνετε ενώ ο άλλος όχι.
  • Ξυπνάς, φρικάρεις, φεύγεις χωρίς να πεις αντίο, πας σπίτι, πακετάρεις πράγματα, ξεθάβεις το διαβατήριο και φεύγεις από τη χώρα. Ύστερα από 5-10 χρόνια στέλνεις ένα μήνυμα στο facebook εξηγώντας ότι αυτό που έγινε μεταξύ σας ήταν κάπως άβολο.
  • Και οι δύο συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να κάνετε ασταμάτητα σεξ. Ξεκινάτε τα ραντεβού. Αποτυγχάνεις στον έρωτα.
  • Αγοράζετε σπίτι, παίρνετε σκύλο και μερικά έπιπλα. Παντρεύεστε, κάνετε ένα μωράκι. Ξεκινάτε τους καυγάδες, χωρίζετε. Και τελικά μένεις με την απορία, γιατί δεν μένατε φίλοι εξ’ αρχής.
  • Και σαν τελευταία κουβέντα θα πω κάτι σαν υπενθύμιση. Μία σωστή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας δεν έχει συνταγή και πολύ δύσκολα επιτυγχάνεται. Αν βρεις κάποιον που σε κάνει να γελάς, στέκεται δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές σου, σου δίνει καλές συμβουλές, θα προχωρούσα με προσοχή. Έχεις πολλά περισσότερα να χάσεις για να κερδίσεις άλλον έναν οργασμό.

….αλλά από την άλλη είναι απλά σεξ. Συμβαίνει κάθε μέρα. Οι γείτονες σου το κάνουν. Οι γονείς σου το κάνουν. Ο οποιοσδήποτε που βλέπεις στο λεωφορείο το έχουν κάνει. Οι άνθρωποι το κάνουν με σαντιγί, άλλοι το κάνουν με άλλους πέντε. Η Monica Lewinksy το έκανε με ένα πούρο και ο Boris Becker το έκανε σε ένα ντουλάπι. Είναι απλά σεξ. Υπάρχουν εφαρμογές στα κινητά που γνωρίζεις κάποιον για να κάνεις σεξ. Δεν χρειάζεται να σημαίνει τα πάντα. Και σίγουρα μπορεί να πάει στραβά. Αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι μεγάλη απόλαυση. Απλά θα πρέπει να αξιολογήσεις σωστά την κατάσταση ώστε το αποτέλεσμα να αξίζει το ρίσκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου