Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μετά το ξενύχτι ή hangover..!

Έχεις πιει το άμπακο. Έχεις γυρίσει σταφίδα στο σπίτι μαύρα ξημερώματα. Είσαι ένα άθλιο ρεμάλι. Είσαι εκείνος που το επόμενο πρωί πρέπει να είσαι και πάλι μπροστά στις επάλξεις. Μένεις όμως μαζί με τους δικούς σου ή την δικιά σου. Και την επόμενη μέρα θα αποκαλυφθούν όλα.

Ή μήπως μπορείς να τα καταφέρεις να κρυφτείς;


 φυσικα συμπληρωματα διατροφης

Λοιπόν, φιλαράκο, το επόμενο πρωί (ή καλύτερα μεσημέρι) το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις μέσα στο ντους λες και δεν υπάρχει αύριο. Να αφήσεις το κρύο νερό να ξυπνήσει τα κύτταρα σου και να ανοίξει το μάτι σου. Η επόμενη κίνηση σου είναι να πάρεις δυο λίτρα νερό και να αρχίσεις «χλάπα- χλάπα» να πίνεις το νεράκι. Καφέ μη πιεις. Είναι διουρητικός και θα σε κάνει να χάσεις και τη πιο μικρή υγρασία που έχει απομείνει μέσα σου. Φτιάξε ένα χυμό με φρούτα και κάνε το σταυρό σου.

Έτσι, έχεις περισσότερες πιθανότητες να συνέλθεις.


Μετά από λίγο και αφού έχεις πάρει και τα ντεπονάκια σου, φάε κάτι. Το ξέρω ότι έχεις ναυτία, αλλά θα σου κάνει καλό να πάρεις ένα ελαφρύ πρωινό- μεσημεριανό. Μιας και είσαι στο σπίτι σου, προτίμησε κάτι υγιεινό και μεσογειακό. Με ένα ντάκο την έχεις κάνει ταράτσα. Και το παξιμαδάκι θα ωφελήσει το στομάχι σου και το λαδάκι θα το στρώσει.

Στη συνέχεια αναζήτησε ένα προϊόν που ανακουφίζει το πρήξιμο των ματιών.


φυσικα συμπληρωματα διατροφης

Αν δεν έχεις κάποια ανάλογη κρέμα ή gel στο νεσεσέρ σου, δανείσου κάποιο από το νεσεσέρ της φίλης- αδερφής- μάνας σου. Αν θέλεις σε λίγη ώρα να βγεις στη κοινωνία, τουλάχιστον κάνε το αξιοπρεπώς. Καλό θα σου έκανε να κάνεις και λίγη άσκηση για να ενισχύσεις τη κυκλοφορία του αίματος.

Στον ήλιο, όμως, μη κάτσεις. Γιατί αν κάτσεις, θα γελάσει κάθε πικραμένος με τα χάλια σου και από τη ζάλη δε θα μπορείς ούτε το χέρι σου να σηκώσεις για να ζητήσεις βοήθεια.

Αφού ενυδατωθείς, ασκηθείς και φρεσκάρεις και τα ματάκια σου, ώρα είναι να ντυθείς.


 φυσικα συμπληρωματα διατροφης

Μπορείς να μη το ξέρεις αλλά το καλύτερο χρώμα που μπορείς να φορέσεις είναι το ροζ. Το ροζ είναι το χρώμα που κάνει όλους να φαίνονται πιο ζωντανοί και υγιείς. Κάν’ το γαργάρα, λοιπόν, και φόρεσε το ροζ t-shirt που έχεις θαμμένο στο βάθος της ντουλάπας σου. Για να πάει η μέρα καλά και το απόγευμα να μη θυμίζεις στο ελάχιστο το αποκαΐδι που ήσουν το πρωί, κάνε ένα ξύρισμα κόντρα, συνέχισε να πίνεις πολύ νερό, απέφυγε τα cocktails και τα κεράσματα, φάε ένα μπολ μεγάλο καρπούζι και πεπόνι που είναι τίγκα στο νεράκι και πάρε από το φαρμακείο κάποιες σταγόνες ματιών για να καθαρίσεις το θολωμένο σου βλέμμα.

Και πρόσεξε το βράδυ μη ξαναπέσεις στον όλεθρο του αλκοόλ. Άντε ένα ποτάκι και ύπνο.

Καλά είναι τα πιώματα αλλά η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι μεθυσμένη, φιλαράκο μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου