Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Το να δέχεσαι συμβουλές για σχέσεις και ραντεβού από μία γυναίκα μπορεί να έχει προφανώς κάποια οφέλη… τις περισσότερες φορές!!!

women-telling-secret-12087074 

Το να δέχεσαι συμβουλές για σχέσεις και ραντεβού από μία γυναίκα μπορεί να έχει προφανώς κάποια οφέλη. Είναι πίσω από τις γραμμές του «εχθρού» και γνωρίζουν τον «αντίπαλο». Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν την έμφυτη κατανόηση τους για το γυναικείο μυαλό, θα έπρεπε αυτομάτως να τις κάνει την κύρια πηγή πληροφοριών για τους άντρες; Η απάντηση λοιπόν είναι όχι και αυτό γιατί οι γυναίκες όταν μοιράζονται τέτοιου είδους πληροφορίες ασχολούνται με μισές αλήθειες και με αρκετή επικάλυψη στο τι θέλουν και τι δεν θέλουν. Ας δούμε κάποιες από τις συμβουλές που δεν πρέπει ποτέ να ακολουθήσεις.

1. ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ.

Αυτό δεν είναι ακριβώς ψέμα. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Αν αυτό ίσχυε απόλυτα τότε τα μπαρ θα ήταν γεμάτα με γυναίκες χωρίς make up και στενά άβολα sexy ρούχα. Δεν είναι όμως αυτό που βλέπουμε έξω κάθε Σάββατο βράδυ. Αντιθέτως προσπαθούν να προβάλουν την πιο όμορφη και λαμπερή εκδοχή του εαυτού τους και αυτό θέλουν κι από σένα. Οπότε πληροφορίες του τύπου «έχω εμμονή με το star wars” ή ιστορίες με την πρώην σου καλό θα ήταν να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου.

2. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ

Καμία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα δεχόταν να είναι με κάποιον που δεν της συμπεριφέρεται σωστά. Υπάρχουν κι άλλα όμως πάνω σ΄ αυτό. Έρευνες που έχουν γίνει υποστηρίζουν ότι η ιδέα που έχει μία γυναίκα για τον ιδανικό άντρα υποσυνείδητα δεν ταιριάζει τις περισσότερες φορές με την επιλογή που κάνει στην πραγματικότητα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα βασικά της ένστικτα την ελκύει περισσότερο ο τύπος του μυστηριώδη ελαφρώς αλαζόνα και γεμάτου αυτοπεποίθηση άντρα.

3. ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ

Αν ακούσεις μια τέτοια συμβουλή το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την αγνοήσεις κατηγορηματικά. Μια γυναίκα θέλει να είναι η μοναδική γυναικεία προοπτική για σένα. Εσύ άντε και η μάνα σου. Η ιδέα και μόνο ότι μπορεί να συζητάς γεγονότα της σχέσης σας με μία φίλη σου μπορεί να την τρελάνει. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να τις παρατήσεις, πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός κάθε φορά που αναφέρεται το θέμα «φίλη» άσχετα με το πόσο άνετα σου έχει πεί η σύντροφός σου ότι αισθάνεται με αυτό.

4. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ Η ΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ
ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΑΣ

Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να πω κάτι γι αυτό. Βαθιά μέσα σου το ξέρεις ότι πρόκειται για ψέμα. Ωστόσο κατά κάποιο τρόπο το να το ακούς από ένα γυναικείο στόμα είναι τόσο απρόσμενο που βρίσκεις τον εαυτό σου να το πιστεύει. Παρόλαυτά δεν έχει σημασία τι θα πει γι αυτές τις «επετείους ρομαντισμού» ελπίζει και περιμένει ότι θα τις αναγνωρίσεις κάποια στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου