Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

10+3 λόγοι για να καταλάβεις αν είσαι κομψός (ή μπα)


Γιατί οι ωραίοι άντρες έχουν πολλά περισσότερα από ωραία ρούχα.
Το στιλ δεν είναι ζήτημα μόνο ενδυματολογικών επιλογών. Οι πραγματικά ωραίοι άντρες περνάνε λίγη ώρα μπροστά από τον καθρέφτη. Έχουν άλλα να σκεφτούν. Αυτά που τους κάνουν πραγματικά να ξεχωρίζουν.
κομψός,στιλ,στυλ,άντρες στυλ,περιποίηση άντρες,gals and guys,galsnguys

Ο κομψός

1. Φοράει πάντα καθαρά και καλοσιδερωμένα ρούχα. Και αυτό όχι μόνο όταν βγαίνει έξω αλλά ακόμα και όταν πηγαίνει να παίξει 5X5.

2. Έχει καθαρό σβέρκο, καθαρά νύχια, καθαρά δόντια και καθαρό πρόσωπο. Φοράει άρωμα που δεν το καταλαβαίνεις από μακριά και φυσικά δε πάει πουθενά χωρίς το αποσμητικό του.

3. Είναι ευγενικός. Απέναντι σε όλους και ακόμα περισσότερο στη κοπέλα που συνοδεύει. Επίσης, δεν φωνάζει στη παρέα και δεν θέλει να επιβληθεί. Είναι low profile. Δεν νιώθει την ανάγκη να αποδείξει τίποτα.

4. Διαβάζει και ενημερώνεται. Δεν είναι εγκλωβισμένος στο μικρόκοσμο του. Έχει τα αυτιά και τα μάτια ανοιχτά. Δεν είναι, όμως, ξερόλας. Προτιμά να ακούει παρά να μιλάει. Ο κομψός είναι πάντα καλός ακροατής.

5. Δε μιλάει με σεξουαλικά υπονοούμενα με σκοπό να αποδείξει ότι έχει χιούμορ. Όταν, μάλιστα, είναι μπροστά σε γυναίκες μετράει ακόμα περισσότερο τα λόγια του.

6. Συχνάζει στα καλύτερα μαγαζιά. Αυτό δε σημαίνει ότι συχνάζει στα πιο γνωστά. Αντιθέτως, ο κομψός ανακαλύπτει νέα μέρη συνεχώς. Δεν ακολουθεί τη μάζα. Επιλέγει να διαφοροποιείται.
κομψός,στιλ,στυλ,άντρες στυλ,περιποίηση άντρες,gals and guys,galsnguys

7. Δεν έχει ακραίες συμπεριφορές. Δε τσακώνεται στο δρόμο οδηγώντας, δεν παρεξηγείται εύκολα, δεν λογομαχεί πάνω σε τραπέζια. Μπορεί και ελέγχει τη συμπεριφορά του. Όταν η κατάσταση τείνει να φύγει από τον έλεγχο, ο κομψός απλώς απομακρύνεται από την επικίνδυνη περιοχή.

8. Επιλέγει πάντα το καλύτερο. Το κόκκινο κρασί που ταιριάζει στο δείπνο, το κατάλληλο ξενοδοχείο για την εκδρομή, το σωστό τραγούδι για τη ρομαντζάδα και το ιδανικό δαχτυλίδι για τη πρόταση γάμου.

9. Δε μιλάει συνέχεια για τον εαυτό του. Δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους έχει απέναντι του και κάνει τους νεόφερτους στη παρέα να νιώσουν λες και ανήκουν σε αυτή χρόνια

10. Ακούει κλασική μουσική. Και δεν ντρέπεται. Ούτε το κρύβει.

11. Δεν κάνει ναρκωτικά και δε λιώνει στα ποτά. Αποφεύγει ό,τι δυνητικά μπορεί να τον βγάλει έξω από τα ρούχα του.
κομψός,στιλ,στυλ,άντρες στυλ,περιποίηση άντρες,gals and guys,galsnguys
12. Δεν είναι τσιγκούνης. Όταν δεν έχει χρήματα, προτιμά να κάθεται μόνος στο σπίτι του.

13. Δε νιώθει ότι είναι stylish και γι' αυτό και δεν κάνει καμιά συζήτηση σχετικά με τη μόδα, τους τρόπους, τη μουσική και τα ψαλιδισμένα μούσια.  Ακολουθεί τις τάσεις διακριτικά. Δε θέλει το ρούχο να τον ντύνει ούτε και να τον μεταμορφώνει. Μερικές φορές προτιμά να είναι ρετρό παρά να είναι δέσμιος της μόδας.
source: galsnguys.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου