Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

8 λάθη που κάνεις όταν φλερτάρεις στο facebook!

Είτε είναι η ιδέα της υπεραξίας ή το γεγονός ότι έχεις μόλις περάσει το μεγαλύτερο μέρος των Χριστουγέννων καταβροχθίζοντας αδέξια τα πάντα εξηγώντας στη γιαγιά σου, γιατί είσαι ακόμα μόνος, ο Ιανουάριος είναι ο μεγαλύτερος μήνας του έτους για online dating.

Κυριολεκτικά εκατομμύρια από εμάς το Δεκέμβριο περάσαμε μοναχικά έχοντας γραφτεί σε πολλά από αυτά τα site για online dating η ακόμη και “ψαρεύοντας” στο facebook για τέρι, αλλά οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάνει κάποια πολύ απλά λάθη με τα προφίλ μας. Λάθη που σημαίνει, παρ ‘όλες τις ως επί το πλείστον ειλικρινείς μας προσπάθειες, τα προφίλ μας φαίνονται σαν λιγότερο σέξι εργαλεία και περισσότερο σαν ψυχιατρικά πειράματα κολεγίου.

Εδώ θα βρεις κάποιες συμβουλές για να βγεις νικητής χωρίς να φαίνεσαι σαν κατά συρροή δολοφόνος…

1. Κάντο να φαίνεται ότι είσαι εσύ.



Βεβαιώσου οτι μαζί με τις φωτογραφίες με τους φίλους σου έχεις συμπεριλάβει και μερικές δικές σου όπου είσαι μόνος. Δεν θέλεις να βρεθείς στη δύσκολη θέση να εξηγήσεις ότι αυτός που είδε στη φωτογραφία η κοπέλα, ο ψηλός ο ωραίος με τα γαλάζια μάτια, ότι δεν είσαι εσύ…

2. Μην κοιτάζεις έντονα την κάμερα.

Όταν το κάνει ο Robert Downey jr και φαίνεται έτσι




όταν όμως το κάνεις εσύ στην καλύτερη των περιπτώσεων δείχνεις έτσι




Θυμήσου, δεν θέλεις να φαίνεσαι τρομακτικός η ότι μπορείς με ένα βλέμμα να της καταβροχθίσεις την ψυχή, αλλά να είσαι γοητευτικός άνετος και προσβάσιμος!

3. Μην κάνεις τίποτα με το εργαλείο σου. Τώρα δεν είναι η ώρα.

Πρότεινε της να πατε για ένα κρασί, προσφερέ της ένα δείπνο, μία βόλτα στο εθνικό πάρκο. Οτιδήποτε εκτός από το να της στείλεις φωτογραφία με το μόριο σου. Πρώτον η φωτογραφία δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα στην συγκεκριμένη περίπτωση και δεύτερον ανεξάρτητα με ότι σου έχει πει ο φίλος σου ο Γιάννης, υπάρχουν ελάχιστες γυναίκες που μόλις δούν τη φωτογραφία θα πούν “Ουάου αυτο πρέπει να το κάνω δικό μου…!”.

4. Μην βγαίνεις topless εκτός και αν είσαι στην παραλία.

Εκτός αν δεν σου έχει ζητηθεί από κάποιο πιθανό ραντεβού (που σε αυτήν την περίπτωση καλύτερα να ξεκινήσεις από τώρα τα push ups και τους κοιλιακούς), το να ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες σε κάνουν να φαίνεσαι σαν αλαζονικός μ….ας. Κανείς και καμία δεν ενδιαφέρεται να μάθει πόσα κιλά μπορείς να σηκώσεις στον πάγκο, και ναί, τέτοιου είδους πληροφορίες δεν χρειάζεται να υπάρχουν στο profile σου.

5. Τουλάχιστον προσπάθησε να είσαι λίγο ενδιαφέρον.


Λέγοντας πράγματα όπως: «Αγαπώ τους φίλους μου» ή «Μου αρέσει να περνάω καλά», δεν σε κάνει να φαίνεσαι ενδιαφέρον. Βασικά είναι σαν να λες ακριβώς, «είμαι ένα άτομο».

Κυριολεκτικά ο καθένας στον κόσμο αγαπάει τους φίλους τους, ο καθένας θέλει να διασκεδάζει και σε ΟΛΟΥΣ (σημαντικό αυτό) αρέσει το σουβλάκι. Είναι δεδομένο.

Σκέψου έξω από το κουτί. Ασχολείσαι με κάποιο άθλημα; Ταξιδεύεις; Φτιάχνεις σε κλίμακα κτίρια από σπίρτα. Μοιράσου τα πραγματικά σου ενδιαφέροντα. Εκτός αν όντως είναι τα κτίρια από σπίρτα οπότε αυτό καλύτερα να το κρατήσεις για τον εαυτό σου.

6. Να είσαι ειλικρινής.

Σίγουρα ο στόχος σου είναι να πουλήσεις τον εαυτό σου και να φανείς ότι είσαι ένα φοβερό άτομο, αν όμως όλα όσα έχεις πεί είναι ψέματα, την στιγμή που θα βγεις πραγματικό ραντεβού θα πιαστείς πιο γρήγορα απ ότι θα πεί “η τεράστια ξύλινη μύτη σου σκουντάει το μάτι μου”.

Απέφυγε να πεις ένα ψέμα που πρόκειται να αμφισβητηθεί, αν δεν έχεις ταξιδέψει στον Αμαζόνιο μην πεις ότι το έκανες, αν δεν έχεις διαβάσει ευφυή βιβλία σχετικά με την φιλοσοφία, μην αναφερθείς σε αυτά βασιζόμενος σε μία σύντομη έρευνα στο wiki.

7. Μην στέλνεις μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Στέλνοντας ένα μήνυμα σε κάποια όπως “Γειά σου” δεν λέει τίποτα απολύτως για σένα ή γι αυτόν που θα το διαβάσει. Αντιθέτως δείχνει ότι απλά κοιτούσες τις φωτογραφίες της χωρίς να έχεις δώσει σημασία σ’ αυτά που έχει γράψει στο profile της, τα ενδιαφέροντά της. Σκάψε λίγο βαθύτερα, κάνε της μία ερώτηση, κάντη να γελάσει, κάνε κάτι… μην στείλεις ένα απλό “Γεια”.

Ομοίως και πιο σημαντικό μη στείλεις ένα μήνυμα που θα της δείξει ότι είσαι λιγούρης και ότι θες να της κάνεις βρώμικα πράγματα με κρέμα σαντιγί. Σε κάνει να φαίνεσαι σαν να βγήκες μόλις από το video clip του Robin Thicke, παρ’ όλο που είναι νούμερο ένα στα chart, στην πραγματικότητα δεν το αγοράζει κανείς.

8. Μην συμπεριλάβεις τις δικές σου φωτογραφίες γάμου.


Εάν δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί αυτό είναι μια κακή ιδέα, τότε μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο τώρα και να ρίξεις στον εαυτό σου ένα χαστούκι κοινής λογικής.

source: menzone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου