Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Watch out guys: Οι γυναίκες που κυκλοφορούν ανάμεσά σας


Λατρεύω να παρατηρώ γύρω μου τον κόσμο, τη μνήμη μου θα τη χαρακτήριζα φωτογραφική. Εικόνες που αποτυπώνονται μια και καλή στο μυαλό μου. Μου αρέσει να πίνω τον καφέ μου και να σκανάρω το χώρο γύρω μου, ειδικά όταν βαριέμαι. Πάντα θα βρω κάτι ενδιαφέρον να ασχοληθώ, η παρακάτω ανάλυση είναι αποτέλεσμα ετών βασισμένη στην παρατήρηση.
Οι γυναίκες που σας παραθέτω είναι υπαρκτές και σίγουρα κάποιες από αυτές τις έχετε συναντήσει.

Η γυναίκα αράχνη
Είναι αυτή που σας έχει κάνει να τρέχετε πίσω από τα 12ποντά της χωρίς να σας έχει τάξει τίποτα απολύτως. Εννοείται ότι δεν σας προσφέρει τίποτα, εννοείται μαζί με εσάς τρέχουν άλλοι δέκα ότι πρέπει δηλαδή να κατεβάσετε ομάδα ποδοσφαίρου, τουλάχιστον θα γίνετε κορμάρες με τόσο τρέξιμο. Θα κάνετε τα πάντα για αυτή τη γυναίκα για να πάρετε το τίποτα. Εξωτερικά η γυναίκα αράχνη είναι εντυπωσιακή και τραβάει τα βλέμματα όπου και αν παρευρεθεί. Δεν είναι απαραίτητα όμορφη, αλλά έχει κάτι για να σου πάρει το μυαλό. Νομίζω αναλογίες, καθώς οι περισσότεροι από εσάς επηρεάζεστε σε βαθμό τρέλας από αυτό που βλέπετε. Τα πράγματα έχουν ως εξής θα γυρίσεις στο μέτριο κοριτσάκι που είχες μόλις φας την χυλόπιτα. Γιατί θα την φας, μην έχεις ψευδαισθήσεις. Ναι και εσύ «Πιατσάτε» θα την πατήσεις και θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει.



Η “looking for big better deal”

Ελάτε κύριοι ξηλωθείτε, μη σας πιάνουν οι τσιγγουνιές σας. Αν κατοικούν καβούρια στις τσέπες σας, αποφύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι τη συγκεκριμένη κυρία. Ντυμένη με ότι πιο ακριβό υπάρχει, με το Brand Name του προϊόντος να φαίνεται, αν είστε φτωχομπινές κάνε στην άκρη καλέ μου γιατί θα σε πατήσει με την τζιπάρα της. Έλα που δεν κατάλαβες περί τίνος πρόκειται, τη συνάντησες στο Galaxy στο Hilton, και να τρώει στο Hama γιαπωνέζικο. Το πορτοφόλι το θέλει γεμάτο και την πιστωτική σου μέσα στο πανάκριβο τσαντάκι της. Μα και φυσικά και τρώει βρώμικο, μόνο αν έχει προηγηθεί βόλτα και αγορά από την Βουκουρεστίου.



Η επαγγελματίας νύφη ή γεννημένη νύφη

Από μικρό κοριτσάκι περιμένει τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Όταν τη ρωτούν τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει αυτή απαντάει «Νύφη». Λατρεύει τους γάμους και περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που θα βάλει το ολοκέντητο νυφικό και το βέλο και θα την πάνε στην εκκλησία. Κάθε αρσενικό που γνωρίζει αυτόματα στο μυαλό της τον ντύνει γαμπρό και χορεύει μαζί του τον Ησαΐα. Δεν έχει φιλοδοξίες, ο γάμος και η οικογένεια είναι το μεγαλύτερο αξίωμα. Δεν έχει υπόσταση χωρίς τη βέρα στο δεξί. Της εύχομαι να συναντήσει έναν «κουζινάτο» και να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.



Η «θέλω να γίνω μάνα»

Συνήθως έχει ξεπεράσει την ηλικία των 35, το βιολογικό της ρολόι βαράει σαν καμπαναριό τον 15 Αύγουστο και δεν τη νοιάζει ποιος και τι, την ενδιαφέρει να κάνει ένα παιδί. Καλέ ναι θα παντρευτεί αλλά και να χωρίσει δεν τρέχει κάτι, το παιδί είναι που μετράει. Αυτή η εμμονή της, την κάνει ξινή απέναντι σε ήδη μαμάδες, την κάνει παράλογη απέναντι στους άντρες που τους θέλει του χεριού της μέχρι να τη γονιμοποιήσουν. Στο τέλος απλά συμβιβάζεται με κάποιον για να κάνει το παιδί. Εγωκεντρική και ξινή όπως προανέφερα αδιαφορεί και παραβλέπει το γεγονός ότι το παιδί της θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα μόνο κ μόνο για να ικανοποιήσει τη δική της ανάγκη.



Η Καριερίστα ή η ανεξάρτητη

Όνειρο της ζωής της η επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση. Έχει σπουδάσει και κυνηγάει τις προκλήσεις, σας βαριέται εύκολα γιατί είναι πιο έξυπνη από εσάς. Δεν περιμένει κανέναν άντρα στη ζωή της αφού όλα τα καταφέρνει μόνη της από μικρό παιδί. Θα συμβιβαστεί κάποια στιγμή για να κάνει οικογένεια κάποια στιγμή εφόσον έχει κάνει όλα όσα επιθυμεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανότατα θα χωρίσετε γιατί θα αισθάνεστε πολύ κατώτεροι απέναντί της, τα κόμπλεξ και οι ανασφάλειές σας θα στροβιλίζονται πάνω από την κεφάλα σας. Η συγκεκριμένη γυναίκα δεν τραβιέται σε πολύπλοκα love story γιατί είναι ρεαλίστρια. Καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά είναι τελειωμένες ιστορίες και δεν ασχολείται. Χρειάζεται έναν άντρα που να τον θαυμάζει και να είναι ανώτερος επαγγελματικά από αυτήν και να έχει κύρος.


 
Η αποδράζουσα

Κυρίως αυτός ο τύπος γυναικών έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην επαρχία, εάν δεν της δόθηκε η ευκαιρία να φύγει σε μια πόλη για να σπουδάσει, ψάχνει έναν γαμπρό ώστε να την πάρει μακριά από το πατρικό της. Στόχος της ζωής της είναι να φύγει από το σπίτι της. Έχει παντρευτεί κάποιον για να τον εκμεταλλευτεί και να δραπετεύσει, αντιλαμβάνεται όμως το λάθος της και βρίσκεται στο δρόμο με δυο παιδιά. Τέτοιες γυναίκες καραδοκούν σε περιοχές που υπάρχουν πολλές στρατιωτικές μονάδες. Φανταράκια το νου σας.



Η Κουδουνίστρα ή Πεταχτούλα
Το outfit έχει ως εξής σορτσάκι, μπλουζάκι αμάνικο με στάμπες ότι πιο cool και hispsteristiko υπάρχει, τσάντα γνωστού οίκου περασμένη στον αγκώνα, το handsfree και στα δυο αυτιά, μονίμως μπερδεμένο και ενώ μιλούν το κρατούν παράλληλα. Handsfree dear, το λέει η λεξούλα ελεύθερα χεράκια. Φορούν ένα σωρό στο λαιμό, στα αυτιά στους αστραγάλους και επομένως κουδουνίζουν. Αυτό είναι καλό γιατί ο ήχος τους προηγείται της παρουσίας τους, επομένως προλαβαίνετε να κλείσετε το chat που μιλάτε με κάποια άλλη κουδουνίστρα. Ναι!!! Ναι!!! Υπάρχει φανατικό αντρικό κοινό που αγαπά τις κουδουνίστρες, γιατί είναι πάντα διαθέσιμες χωρίς να προβληματίζουν τα αδύναμα αντρικά τους μυαλουδάκια. Δεν θα την προτιμήσουν για σύζυγο αλλά θα κάνουν τη λαδιά τους στη σύζυγο με μια τέτοια.



Η Κακομαθημένη
Η κυρία αυτή μεγάλωσε με τις παροχές του μπαμπά της δεν κόπιασε για να αποκτήσει το παραμικρό στη ζωή της. Το κορίτσι του μπαμπά μεγάλωσε μέσα στη γυάλα που της πρόσφερε απλόχερα τα πάντα ο μπαμπάς της και μένει εκεί μέχρι να βρεί την επόμενη γυάλα που θα μπει και θα την προσέχουν σαν πριγκίπισσα. Δεν θα δουλέψει για 700 ευρώ γιατί ο μπαμπάς της θα της δώσει 1.000 για να κάθεται το κοριτσάκι του. Ψάχνει να βρεί λοιπόν τον μπαμπά της στον κάθε τύπο που συναντά. Φυσικά και δεν είναι κανένας αντάξιος του μπαμπά οπότε τους στέλνει όλους αφού πρώτα έχει δοκιμάσει τις αντοχές και την τσέπη τους. Θα παντρευτεί άτομο από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον, περιπτώσεις κλασικές και δοκιμασμένες γιατρός, δικηγόρος όπου το ξέρουν το παιδί, από πού είναι και από πού κρατάει η σκούφια του.



Η αλήτισσα ή τσαμπουκάς

Η γυναίκα αυτή δεν μασάει, δεν φοβάται κανέναν και τίποτα. Βγήκε από νωρίς στην πιάτσα, δουλεύει από πολύ μικρή ηλικία και δεν τη φοβάται τη δουλειά. Έχει τα κότσια να είναι αντράκι μέσα στα mini φορεματάκια που της επέβαλε το κάθε φαλλοκρατικό αφεντικό στην πρώτη δουλειά που αναγκάστηκε να ξεκινήσει. Μπορεί να ανέβει επαγγελματικά αλλά δεν πάει για καριέρα, είναι ευθύς και δεν κρύβεται πίσω από τι δάχτυλό της.


 
Η ιδανική

Ότι ονειρεύτηκες το έχει η συγκεκριμένη, για να μη σου πω ότι έχει και πολλά παραπάνω. Είναι όμορφη, από καλή οικογένεια, μορφωμένη, με προσωπικότητα. Σου δίνει σημασία, μπορείς να στηριχτείς πάνω της και θα είναι εκεί να σε ακούσει και να σε καθοδηγήσει χωρίς εγωισμό. Απολαμβάνεις τη συντροφιά της ίσως και περισσότερο από αυτή των φίλων σου των ρεμαλιών. Μια τέτοια γυναίκα περνάει από τη ζωή κάθε άντρα, απλά ήταν πολύ απασχολημένος με όλες τις παραπάνω και έχασε το τζόκερ μέσα από τα χέρια του.



Τη «ζηλιάρα» δεν ήθελα να την βάλω σε ξεχωριστή κατηγορία καθώς οποιαδήποτε από τις παραπάνω κυρίες μπορεί να είναι και ζηλιάρα εκτός από τη γυναίκα αράχνη, γιατί σας έχει γραμμένους. Υπάρχουν όμως ορισμένες γυναίκες που απαιτούν να περνάς καλά μόνο μαζί τους και κάθε φορά που θα κάνετε κάτι με την παρέα σας χωρίς την παρουσία τους θα σας το βγάλουν από τη μύτη. Νιώθουν κενές και ανασφαλείς και πρέπει μόνο αυτές να σας προκαλούν τη χαρά.



Πρέπει να παραδεχθείτε πως η ζωή σας χωρίς εμάς δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα. Όλες τις παραπάνω κυρίες αν αρχίσετε και εσείς να παρατηρείτε καλύτερα θα διαπιστώσετε ότι σας περιτριγυρίζουν, είναι η αδελφή σας, η φίλη της κολλητής σας, η συνάδελφός σας, η κοπέλα στη στάση του λεωφορείου, η μικρή που σας σερβίρει τον καφέ, η γειτόνισσά σας, αυτή που συνάντησες στο ασανσέρ τυχαία και δεν είδες ποτέ ξανά, η παιδική σου αγάπη.


Να θυμάστε πως πίσω από έναν πετυχημένο άντρα βρίσκεται πάντα μια γυναίκα. Βρείτε την κατάλληλη για εσάς. Good Luck guys!!! 
source: galsnguys.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου