Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η λίστα του άντρα! Οι 20 «Λέξεις» που δεν θα βαρεθείς ποτέ να τις επαναλαμβάνεις...




Μαμά
Είναι η πρώτη λέξη σου και γι’ αυτό έχει τη δική της αξία και βαρύτητα. Εκτός κι αν ο μπαμπάς σου ήταν πιο ομιλητικός μαζί σου.

Γιε μου
Ο,τι κι αν λες, θέλεις να δεις ένα μικρό αγοράκι που θα σου μοιάζει: το διάδοχό σου. Αυτός είναι ο τζούνιορ σου. Καμιά φορά νομίζεις ότι ο σκοπός που έρχεσαι σε αυτόν τον κόσμο είναι για τη μέρα που θα φωνάξεις περήφανα: «Γιε μου».

Σ’ αγαπώ
Μην το θάβεις. Πες το όταν το αισθάνεσαι πραγματικά. Πρόσεξε όμως για κοριούς και μαγνητόφωνα.

Γκολ 
Αλλοι θα το φωνάξουν περισσότερες φορές (αυτοί που παίρνουν πρωταθλήματα), άλλοι λιγότερες (αυτοί που πέφτουν κατηγορία) κι άλλοι καθόλου (αυτοί που βλέπουν μπάσκετ).

Οχι
Οι περισσότερες καριέρες χτίζονται από τα όχι σου. Μάθε πότε να το λες και γίνε διευθυντής.

Αύξηση, Προαγωγή
Μη φοβηθείς να το πεις στο αφεντικό σου. Πίστεψέ μας, ούτε αυτός θα φοβηθεί να σου πει «όχι» αν δεν αξίζεις.

Ντίνα, Ελένη, Μαρία ή όποιο είναι το όνομά της
Φώναζέ την κάθε μέρα με το μικρό της. Είναι ο καλύτερος τρόπος να νιώθεις ότι κάθε μέρα είναι σαν να τη γνωρίζεις από την αρχή.

Μαλάκα
Ολοι έχουν κάποιους κολλητούς κι όλοι οι κολλητοί έχουν ίδιο όνομα μεταξύ τους. Αν το φωνάξεις σε λάθος άνθρωπο, θα το καταλάβεις.

Γκόμενα
Το Νο 1 θέμα που συζητάς με τους κολλητούς σου. Δεν θα τις καταλάβεις, παρόλο που θα αφιερώσεις τόσο σάλιο όσο ένας σαλίγκαρος για να κάνει το γύρο του κόσμου.

Γιατί;
Οσο γερνάς μαθαίνεις κι όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερες είναι οι απορίες σου. Από το «γιατί, μπαμπά;» μέχρι το «γιατί, Θεέ μου;» θα περάσουν πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου