Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Πως θα ρίξεις μια γυναίκα στο κρεβάτι από το πρώτο ραντεβού.

Η σωστή τακτική βήμα- βήμα για σεξ στο πρώτο ραντεβού!

Σα γυναίκα δε κατάλαβα ποτέ τη λογική ότι δε πρέπει να κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού. Στη τελική γιατί να μη μάθεις από τη πρώτη μέρα με τι έχεις να κάνεις και να μη χάνεις τσάμπα και άδικα τον χρόνο σου; Αυτή, φυσικά, είναι η δική μου γνώμη και κάποιων άλλων λίγων. Γιατί η επικρατέστερη άποψη στις γυναίκες είναι, πως στο πρώτο ραντεβού οφείλεις να είσαι σεμνή καιχαμηλοβλεπούσα.

Θα έχεις ακούσει, φυσικά, πως πολλές γυναίκες δεν κάνουν αποτρίχωση πριν τη συνάντηση για να έχουν ένα μέτρο πίεσης και να μην ενδώσουν.

Όπως θα έχεις ακούσει ότι εκείνη τη μέρα, επιλέγουν να φορέσουν το μεγάλο, αντιερωτικόβρακί τους (όλες έχουμε από ένα) για να μην νιώσουν στιγμή την επιθυμία να σηκώσουν τη φουστίτσα τους. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που κάνουν για να αποφύγουν το first date sex, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Το θέμα είναι πως εσύ θα κάνεις την ανατροπή και θα καταφέρεις να μη τη νοιάζει ούτε για το βρακί ούτε για τη τρίχα της.



Σχέδιο δράσης

Ο πρώτος χρυσός κανόνας για να καταφέρεις να κάνεις σεξ μαζί της είναι να μη της το ζητήσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο διάλογος είναι περιττός. Αν μπεις στη διαδικασία να το συζητήσεις μαζί της το πιο πιθανό είναι να μη κάνεις σεξ όχι μόνο εκείνη τη μέρα αλλά και για πολλές άλλες ακόμα. Οπότε, ξεχνάς τη κατά μέτωπο επίθεση και πηγαίνεις πλαγίως. Ναι, στο πρώτο ραντεβού κάνεις τον κάβουρα. Αρκεί να μη τα κάνεις μαντάρα και βρεθείς να βράζεις στο ζουμί σου.

Είσαι γλυκός και γεμάτος ενδιαφέρον. Για τη ζωή της, τον εαυτό της, τη δουλειά της, τα γούστα της και την κρεατοελιά που έχει στο λαιμό της. Με λίγα λόγια δείχνεις πως ενδιαφέρεσαι σοβαρά για αυτήν και προσπαθείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της.



Σε αυτό το ραντεβού δεν έχεις μάτια για καμιά άλλη. Η Mila Kunis να περάσει γυμνή από μπροστά σου, εσύ δε θα την κοιτάξεις. Καμιά γυναίκα δε πρόκειται να κάτσει έτσι εύκολα σε τύπο που της φαίνεται ξελιγωμένος. Να τον παντρευτεί μπορεί. Να του κάτσει στο πρώτο ραντεβού, αποκλείεται.

Δουλεύεις πολύ καλά τη γλώσσα του σώματος. Δε κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια. Αγγίζειςχεράκι, ποδαράκι, μαλλάκι, μαγουλάκι και δεν αγγίζεις στηθάκι ή κωλαράκι ακόμα και αν σκύψει μπροστά σου και στο προσφέρει στο πιάτο. Μη ξεχνάς, ότι θέλεις να της περάσεις το μήνυμα ότι την επιθυμείς πολύ και όχι ότι θέλεις να την πηδήξεις πολύ.

Όσο και αν δε μπορείς να το καταλάβεις, στο μυαλό μιας γυναίκας αυτά τα δύο είναι εντελώς, διαφορετικά πράγματα.

Δε κολλάς τα μάτια σου στο μπούστο της. Τη κοιτάζεις στα μάτια. Φυσικά, ρίχνεις και κάποιες φευγαλέες ματιές προς την επίμαχη περιοχή. Σκοπός είναι να την κάνεις να νιώσει ερωτική καιsexy. Να καταλάβει ότι τη θέλεις αλλά το ελέγχεις.

Τη φιλάς. Στο ανύποπτο. Τρυφερά, γλυκά και όχι βιαστικά. Μετά από λίγη ώρα και αφού βρεις τη κατάλληλη στιγμή τη ξαναφιλάς. Δε το κάνεις συνέχεια. Θα αρχίσει να τρέχει. Ούτε το καθυστερείς πολύ και περιμένεις να την φιλήσεις έξω από το σπίτι της όταν τη καληνυχτίζεις. Τότε, θα το έχεις χάσει το τρένο.



Μη της δώσεις κανένα πάτημα να νομίζει ότι είσαι απελπισμένος. Αντίθετα πέτα της δυο- τρίαυπονοούμενα για την πρόσφατη σχέση σου που έληξε για να καταλάβει ότι είσαι δραστήριοςκαι χορτασμένος. Έτσι, θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της την περίπτωση πως δε θα κάτσεις να σκάσεις αν δε κάνετε σεξ με την πρώτη φορά και θα αναζητήσεις άλλη. Μην ανησυχείς. Και εκείνη θέλει να κάνει σεξ μαζί σου. Απλά της έχουν ζαλίσει το κεφάλι να μην είναι «εύκολη» γιατί οι άντρες φοβούνται, βγάζουν λάθος συμπεράσματα κ.λ. κ.λ.

Μετά το πρώτο ποτό, τη πηγαίνεις κάπου να χορέψετε. Ο χορός, το άγγιγμα των σωμάτων και η έξαψη είναι άκρως αφροδισιακά. Κατά τη διάρκεια του χορού, γίνεσαι λίγο πιο τολμηρός και ακολουθείς τη συμβουλή του Παπαγιαννόπουλου «χούφτωσʼ την!- χούφτωσʼ την!». Στο χορό οι άνθρωποι απελευθερώνονται. Δε μπορεί να σου πει τίποτα.



Την αφήνεις να εκδηλωθεί. Εσύ, γέρνεις λίγο παραπάνω πάνω της, αναστενάζεις, τη κοιτάς πιοδιεισδυτικά και τη προκαλείς να ανοιχτεί και εκείνη. Αυτό, θα της δώσει και τη καλύτερη δικαιολογία στη συζήτηση που θα έχει την επόμενη μέρα με τις φίλες της. «Αυτός δε με πίεσε καθόλου. Εγώ το ήθελα..». Έτσι, οι φίλες της δε θα μπορέσουν να σε καταδικάσουν σα λιγούρηκαι το γεγονός αυτό από μόνο του είναι ικανό να την ξεκουμπώσει τελείως.
Μεταφορικά μιλάμε.

Τη στιγμή της αποχώρησης από το μαγαζί φυσικά και της προτείνεις να την συνοδέψεις. Φυσικά και στο δρόμο βάζεις «sentimental» μουσική, φυσικά και της κρατάς το χέρι και φυσικά γυρίζεις και τη κοιτάς στα φανάρια. Όταν φτάσετε κάτω από το σπίτι, δε μιλάς και περιμένεις κοιτώντας την. Θα σου ζητήσει να ανέβεις πάνω. Αν τώρα φτάσεις μέχρι το διαμέρισμα της και δεν καταφέρεις να κάνεις σεξ μαζί της, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου