Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Άλλος άνθρωπος σε 6 ημέρες!

Άλλος άνθρωπος σε 6 ημέρες!

Σήκω από το κρεβάτι χρυσό μου… θα πιάσεις αράχνες. Το να κάθεσαι από το πρωί έως το βράδυ στο facebook δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει. Ούτε η τηλεόραση είναι λύση. Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις και να νιώσεις άλλος άνθρωπος μέσα σε μία εβδομάδα. Το αποτέλεσμα θα το παρατηρήσουν οι φίλοι σου οι οποίοι έχουν βαρεθεί να βλέπουν τη φάτσα σου. Θα το προσέξει και η κοπέλα σου, που σε έχει ψιλοβαρεθεί εδώ που τα λέμε.
Άλλος άνθρωπος σε 6 ημέρες 













Δευτέρα

Η πρώτη αλλαγή που θα προγραμματίσεις είναι να ξεκινήσεις να τρως πρωινό. Η αλλαγή θα φανεί στη ζυγαριά μέσα σε πολύ λίγες ημέρες, αλλά και στην ενέργεια που έχεις μέσα στην ημέρα. Ξεκίνα τρέξιμο. Δεν είπα γυμναστήριο παλιοτσιγγούνη. Μπορείς να πας για τρέξιμο στη γειτονιά σου, για 15 λεπτά και να το καθιερώσεις να πηγαίνεις κάθε πρωί (το πρωί είναι πριν τις 12).

Τρίτη

Κλείσε ραντεβού στον οδοντίατρο. Κάνε ότι χρειάζεται για να σώσεις τα δόντια σου, σε περίπτωση που τα έχεις παραμελήσει και ζήτα μερικές πληροφορίες για τη λεύκανση. Μπορείς να διορθώσεις το χρώμα σου 2 ή 3 τόνους σε σχέση με το τωρινό και να αποκτήσεις ένα ομορφότερο χαμόγελο. Προσοχή στις υπερβολές…


Τετάρτη

Μπες μέσα στη ντουλάπα και πέτα ότι σκισμένο και τρύπιο υπάρχει, από μπλούζα έως κάλτσα. Βάλε και στο πλυντήριο τα all star να ξαναφανεί το αρχικό τους χρώμα, το θυμάσαι;


Πέμπτη

Κάνε μια φορά στη ζωή σου κάτι που θα σου ανεβάσει την αδρεναλίνη ή θα σε κάνει να νιώσεις διαφορετικά anyway. Ανάλογα με το χαρακτήρα σου αυτό μπορεί να είναι μια βόλτα με καρτ στον Ασπρόπυργο, όπου μπορείς να διοργανώσεις και αγώνες με φίλους, bungee jumping στην Χαλκίδα, rafting σε ποτάμι με φουσκωμένα νερά ή μια βόλτα με άλογο σε όμιλο ιππασίας(γίνε μια φορά ιππότης).

Παρασκευή

Θυμήσου τους παλιούς φίλους. Ψάξε στο τηλέφωνο και στο facebook φίλους που έχεις καιρό να δεις και κανόνισε συνάντηση. Θα διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, θα σου φτιάξει η διάθεση και ίσως μάθεις κάτι καινούριο που ποτέ δεν είχες σκεφτεί.

Σάββατο

Πέρνα όλη τη μέρα έξω. Το Σάββατο είναι μέρα εκδρομής. Κοντά ή μακριά, με αυτοκίνητο ή μηχανή, πάρε δυο φίλους και πήγαινε μια βόλτα όπως ήταν οι μονοήμερες εκδρομές στο σχολείο. Φάτε τα ψητά σας, κάντε τη βόλτα σας και κανονίστε τη βραδινή έξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου