Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Βαρύς και ασήκωτος


Έχεις βάλει κάποια κιλά τελευταία και το φέρεις βαρέως. Προσπαθείς να τα χάσεις αλλά σου είναι πολύ δύσκολο. Λίγο το άγχος της δουλειάς, λίγο η βαρεμάρα σου και λίγο ο χειμώνας που σε κάνει να πέφτεις με τα μούτρα στις αμαρτωλές απολαύσεις και σου είναι αδύνατο να χάσεις γραμμάριο.

Και αν και αυτό που έπρεπε να σε απασχολεί είναι η υγεία σου, εσύ με αυτό που έχεις στραβώσει περισσότερο είναι η εμφάνιση σου στον καθρέφτη.

Αλήθεια, τι κάνει ένα fat boy για να έχει μια αξιοπρεπή εμφάνιση;

Λοιπόν, πριν σε πάρει από κάτω μελέτησε κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να συμφιλιωθείς με τη νέα σου εμφάνιση μέχρι να απαλλαγείς από το περιττό βάρος:

1. Προτίμησε τις ίσιες γραμμές και απέφυγε τα πολύ στενά ή τα πολύ φαρδιά κομμάτια. Τα στενά, θα δείχνουν «παιδικά» πάνω σου και τα φαρδιά θα μεγαλώνουν οπτικά τον όγκο σου. Ακόμα και ένα παλτό, αν είναι ίσιο, θα σε κάνει να φαίνεσαι κομψός.

2. Θα έχεις ακούσει ότι τα μουντά χρώματα κόβουν. Έτσι είναι. Γι' αυτό καλό είναι αυτή την περίοδο να προτιμάς το σκούρο μπλε, το χακί, το μαύρο και το καφέ. Αν, μάλιστα, έχεις βάλει βάρος στη κοιλιά, τότε ξέχνα για λίγο καιρό και το λευκό πουκάμισο και φόρεσε εκείνο το μαύρο που σε κάνει τσίλικο αγόρι.


3.
Προσπάθησε να είσαι πάντα φροντισμένος και σιδερωμένος. Τα τσαλακωμένα ρούχα θα σε κάνουν να φαίνεσαι χοντρός και άσχημος ενώ τα κολλαριστά θα στρώνουν καλύτερα πάνω σου και θα κρύβουν μαγικά τις ατέλειες.

4. Απέφυγε τα ρούχα που προορίζονται για άντρες που έχουν πολλά κιλά. Κατά κοινή ομολογία, είναι άσχημα και περασμένης μόδας. Καλύτερα να διαλέγεις μεγάλες φόρμες από ρούχα που απευθύνονται σε όλους τους άντρες.

5. Βάλετε στη ζωή σας τα αξεσουάρ. Ένα καπέλο, ένα κασκόλ, μια εντυπωσιακή γραβάτα ή ακόμα και ένα ρολόι μπορεί να τραβήξει το βλέμμα και τα περιττά κιλά να περάσουν στο αζήτητο.


Τι νομίζεις τσάμπα οι γυναίκες φοράνε όλα αυτά τα κοσμήματα και τα φουλάρια;


6. Κάποια άλλα κομμάτια που δεν πρέπει να προτιμάς είναι τα buggy παντελόνια και οι ατσούμπαλες φόρμες. Να μου πεις για να χάσεις τα κιλά πρέπει να πας γυμναστήριο. Και για να πας γυμναστήριο πρέπει να συμβιβαστείς με μια φόρμα. Έχεις δίκιο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, κάνε τα στραβά μάτια και φόρεσέ την. Πουθενά αλλού, όμως.

7. Τέλος θυμήσου την ανεκτίμητη αξία του ανοιχτού πουκάμισου συνδυασμένου με T- Shirt και της λεπτής ζακέτας φορεμένης πάνω από μαλακό, βαμβακερό μπλουζάκι.

source: galsnguys.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου