Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ποιά δώρα είναι ‘‘κατάλληλα’’ να κάνεις στην κοπέλα σου και ποιά όχι…

Ποιά δώρα είναι ''κατάλληλα'' να κάνεις στην κοπέλα σου και ποιά όχι._html_3d5688f6 
Και έρχεται η περίσταση που πρέπει να της πάρεις ένα δωράκι… ποια είναι όμως η σωστή επιλογή? Άραγε αυτό που έχεις στο μυαλό σου θα είναι αυτό που περίμενε να της πάρεις ή μήπως θα το φας στο κεφάλι??

Χριστούγεννα, τα γενέθλια ή η γιορτή της… πας με τις καλύτερες προθέσεις να της πάρεις ένα δώρο λόγω της περίστασης… μετά από ώρες σκέψης και έρευνας καταλήγεις και της παίρνεις το πιο ωραίο δώρο του κόσμου! Το βράδυ της το δίνεις με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και παίρνεις μια από τις τρεις παρακάτω αντιδράσεις:
  1. άβολο χαμόγελο και καταπιεσμένη οργή!
  2. σε παίρνει από το χέρι (αν είσαι τυχερός) και σε γυρνάει πίσω στο κατάστημα στο οποίο έκανες το θανάσιμο λάθος για να κάνει επιστροφή!
  3. ή το χειρότερο από όλα τα παραπάνω, αρχίζει να σου λέει ότι δεν την ξέρεις καθόλου καλά και ότι δεν ακούς ποτέ τι σου λέει!!


Και αρχίζεις να βραχυκυκλώνεις! Είσαι σίγουρος ότι την θυμάσαι να σου λέει πριν 2 εβδομάδες, όταν χάθηκε καθοδόν προς το σπίτι της θείας της, ότι χρειάζεται απεγνωσμένα ένα GPS, αλλά τώρα που της πήρες ένα σε στολίζει με διάφορα ‘‘γλυκά’’ λόγια και βλέμματα μίσους! Τι λάθος έκανες λοιπόν?

Για να κατανοήσεις την λογική μιας γυναίκας ειλικρινά χρειάζεσαι αποκωδικοποιητή! Υπάρχει μια χαώδης διαφορά ανάμεσα στο τι ‘’χρειάζομαι, αλλά μπορώ να το πάρω και μόνη μου’’ και στο ‘’τι θέλω’’! Εσύ τις πήρες αυτό που χρειαζόταν, το οποίο κάποια στιγμή όμως θα το έπαιρνε από μόνη της… από εσένα ήθελε κάτι σχετικά άχρηστο το οποίο δεν είναι ακριβώς κατάλληλο για καθημερινή, αναγκαία χρήση αλλά κυρίως για να καθησυχάσει την καταναλωτική της μανία με ένα αντικείμενο το οποίο θα ένιωθε ενοχές αν το είχε αγοράσει η ίδια!! Οπότε τι μπορείς να κάνεις?

Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες δώρων που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων γίνονται πολύ εύκολα αποδεκτά από τις κυρίες και εγγυώνται θετικά αποτελέσματα:
  1. Κοσμήματα: τα κοσμήματα είναι αντικείμενα αρεστά στο μεγαλύτερο τμήμα του γυναικείου πληθυσμού… καλό είναι να αποφεύγεται η υπερβολή και να επιλέγεις πιο απλοϊκά κοσμήματα τα οποία αγγίζουν την ουδετερότητα σε χρώματα και σχεδιασμό… μην αγοράσεις υπερβολικά μεγάλα κοσμήματα με έντονα χρώματα γιατί οι πιθανότητες να μην της αρέσουν αυξάνονται!
  2. Άρωμα: τα αρώματα επίσης είναι καταπληκτικά δώρα για μια γυναίκα! Ρίσκαρε και πάρε της ένα άρωμα το οποίο δεν έχει ξαναδοκιμάσει! Απέφυγε να της πάρεις το άρωμα που χρησιμοποιεί καθημερινά γιατί έτσι πέφτεις στην παγίδα του τι χρειάζεται και όχι του τι θέλει!
  3. Ταξίδια: ένα ταξίδι έχει ανεκτίμητη αξία… οπότε κανόνισε τα όλα εσύ και καν’ της έκπληξη! Προσπάθησε να επιλέξεις για προορισμό ένα μέρος το οποίο θα σου έχει αναφέρει σε κάποια συζήτηση ότι θέλει να επισκεφτεί…

Από εκεί και πέρα δεν είναι κακό να πρωτοτυπήσεις! Ούτως ή άλλως την γνωρίζεις καλύτερα σχεδόν από οποιονδήποτε άλλον! Προσπάθησε να είσαι ρομαντικός και να επιλέγεις δώρα με βάση την λογική σου και όχι το πόσο κοστίζουν… τα υπερβολικά ακριβά δώρα τείνουν να έχουν συνήθως ανεπιθύμητο αποτέλεσμα οπότε απέφυγε αυτήν την παγίδα… άκουγε την και προσπάθησε να της κάνεις δωράκια που έχουν προσωπική αξία σύμφωνα με τα όσα σου λέει… απλά να ξέρεις ότι όσο πιο μεγάλα ρίσκα παίρνεις σε αυτόν τον τομέα τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες υπάρχουν να μην της αρέσουν αυτά που θα της πάρεις… οπότε προσοχή για να αποφευχθούν περιττά δράματα…
source: menzone.gr

1 σχόλιο:

  1. υπέροχο άρθρο και ως γυναίκα συμφωνω και επαυξάνω και με τις 3 ιδέες σου! Δική μου αγαπημένη τα γυναικεία αρώματα!!έχω συλλογή και το ξέρουν όλοι πλέον πως όσα και να αγοράσω δεν είναι ποτέ αρκετά! Βρίσκω πάντα κάτι καινούριο που θα με ξετρελάνει εδώ https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/aromata/gunaikeia/?sortBy=NewProducts και συχνά βάζουν και καλές εκπτώεις για οποιον άνδρα ενδιαφέρεται να κάνει ένα τέτοιο δώρο σοτ κορίτσι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή