Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Το Μυστικό Οικοσύστημα Του Έρωτα

Γιατί σε πείσμα του αστικού θρύλου, ο έρωτας όχι τυφλός δεν είναι, αλλά λειτουργεί βάσει ραντάρ τόσο ανατριχιαστικά προηγμένου, που το ζηλεύει ακόμη και ο Batman.

Μια λατρεμένη αντρική επωδός είναι το «Όλες οι γκόμενες είναι ζουρλές», σε μια γοητευτική πληθώρα εκδοχών. Δεν σου έκατσε; Είναι ζουρλή και δεν ξέρει τι χάνει. Σου έκατσε; Είναι ζουρλή που δεν καταλαβαίνει τί χαμένο κορμί καριέρας είσαι. Σου έκατσε και μετά έγραψε τα αρχικά σας σε Ζέπελιν και σου στέλνει SMS ανά δυο λεπτά «…για να κοιτάξεις μωρό μου τον ουρανό» και δεν ξέρεις πού να κρυφτείς; ΟΚ, στην τελευταία περίπτωση είναι κανονικά ζουρλή, αλλά δεν είναι το σημερινό μας θέμα.



Σήμερα αδέρφια, εξετάζουμε τα πώς και τα γιατί της φαινομενικής τυχαιότητας της ερωτικής έλξης.

Όταν είσαι ακόμη νιός και άκαφτος, η Μαρίτσα, η Βασούλα και η Φιφή, τα highlights της Δογκανικής σου ατζέντας, δείχνουν πραγματικά να έχουν πέσει από τον ουρανό. Αν είσαι μάλιστα και καβάλα στο άλογο της βλακώδους νεανικής αυτοπεποίθησης (υπέροχο άλογο αυτό, χαλάλι τα χρόνια στο νοσοκομείο που περνάς μετά) πιστεύεις ότι ήρθαν για το δασύτριχο στήθος και το γαλανό σου το μάτι. Και σίγουρα για τα φανταστικά ανέκδοτα με κόνδορες και αρκούδες που δεν χορταίνεις να λες.

Κάπου εδώ θα έρθω με ολόκληρο το επιτελείο φτερωτών και πάνσοφων πιθήκων μου, να σου χαλάσω το παραμύθι. Υπάρχουν δυο λόγοι που μια γυναίκα έλκεται ερωτικά από εσένα:

Α) Ακτινοβολείς ακριβώς αυτό που ψάχνει την εκάστοτε στιγμή και

Β) Εμπίπτεις ακριβώς στον μορφολογικό τύπο που ακυρώνει κάθε λογική σκέψη και διαδικασία της και την κάνει να πιστεύει ακράδαντα πως μπορεί και να έχεις κάποια είδους μαγική απάντηση για κάθε υπαρξιακή της αγωνία.



Και ενώ η κατηγορία άλφα είναι αυτοεπεξηγηματική και την έχουμε δουλέψει κάργα σε προηγούμενα άρθρα, θέλω να σταθούμε στα αλχημιστικά μυστήρια της βήτα. Χρόνια μελέτης στο Θιβέτ πλάι σε σοφούς γέροντες (και άγριο ξύλο με την αλύπητη σανίδα της ζωής) έχουν φέρει στο φως την εξής φανταστική αλήθεια: καθένας από εμάς, έχει ένα σύνολο ύπουλα διακριτικών φυσικών γνωρισμάτων, που όταν εντοπίσει στο αντίθετο φύλο, τρελαίνεται, ασχέτως λοιπών ελαττωμάτων. Και δεν μιλάμε για απλά πράγματα τύπου Μπράντ/Σκαρλετάκι.

Τότε θα ήταν απλό.

Όχι. Μπορεί να είναι ο τρόπος που στραβώνεις το στόμα σου από την μια μεριά όταν χαμογελάς που την τρελαίνει. Μπορεί να σου αρέσουν τα λακκάκια πάνω από τη μέση ή το ατίθασο τσουλούφι της. Είναι τα μικρά πράγματα που μαζεύονται και χαζεύεις πριν το πάρεις είδηση. Και ως εδώ θα μου πεις «ΟΚ μάστορα, δε λες και τίποτις καινούριο» και θα ‘χεις και δίκιο.

Η μαγκιά όμως Αδερφέ Άντρα, είναι να συνειδητοποιήσεις σε βάθος χρόνου –και πριν είναι υπερβολικά αργά και σε τσουλάνε στο ΚΑΠΗ αιθέριες υπάρξεις δυο γαλαξίες μακριά από τις παραλυμένες σου ορέξεις- πως έχεις απίστευτη, ακαταμάχητη πέραση σε γυναίκες που παρουσιάζουν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά χωρίς να χρειαστεί μάλιστα να κάνεις απολύτως τίποτε. Την πρώτη φορά ενδεχομένως αντιληφθείς πως σε γλυκοκοιτάει μια πεταχτούλα που φέρνει ύποπτα στην Πρώην Νούμερο Κάτι. Θα το θεωρήσεις χαριτωμένη σύμπτωση και θα προσπεράσεις. Όταν σου συμβεί διψήφιο αριθμό φορών, είναι τα γιγάντια καμπανάκια του Αλλάχ που προσπαθεί να σου πει κάτι.

Όλη η Ανωτάτη Γκομενική και Προχωρημένη Φορτωτική που θα σπουδάσεις, δεν πιάνουν μια μπροστά στην τσαχπίνικη ειρωνεία της ίδιας της Φύσης.



Μπορείς λοιπόν να συνεχίσεις να τρέχεις, σαν τον ξεχασμένο σκύλο του Συντάγματος πίσω από κάθε φόρεμα που σου γυαλίζει, βέβαιος ότι απέχει ένα μόλις χιλιοστό από τα σαγόνια σου. Θα κοιμάσαι εγγυημένα μόνος κάθε βράδυ, κουλουριασμένος με τα υπόλοιπα αδέσποτα έξω από τα McDonald’s του Τρόμου.

Μπορείς επίσης, να ανοίξεις τα μάτια σου, να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να αρχίσεις να διαβάζεις τα σημάδια. Να δεις τι υπέροχες δωρεάν πάσες ετοίμασαν για σένα οι Θεοί και με σατανικό χαμόγελο να βγεις να τις ανταμώσεις.


source:galsnguys.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου